Svjetski mediji o posrtaju Vatrenih u Bakuu: ‘Modrić zabio za rođendan, Hrvatska prosula skupocjene bodove protiv Azerbajdžana’

Foto: fah

Kako smo već pisali kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić u ponedjeljak je proslavio 34. rođendan te bio jedan od boljih igrača Vatrenih, posebno u vrlo dobrom prvom dijelu, u Bakuu. Nažalost, premda je postigao pogodak protiv Azerbajdžana, neće ga pamtiti po dobrome nakon što je susret završio 1-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Junak utakmice bio je izvanredni domaći vratar Emil Balajev, koji je uspio obraniti nekoliko teških udaraca do kraja prvog dijela i sačuvati svoju momčad u igri. Drugo poluvrijeme donijelo je preokret.  Kad ne zabiješ gol onda ga primiš, staro je to pravilo.

Mogli smo slaviti s nekoliko golova razlike, a na kraju smo u Bakuu jedva izvukli i bod.  Hrvatski trener na klupi Azerbajdžana, Nikola Jurčević, došao do prvog boda u kvalifikacijama.

Posrtaj svjetskih doprvaka popratili su i svjetski mediji, koji su prije nekoliko dana, a nakon rapsodije protiv Slovačke u Trnavi i pobjede od 4:0, pisali o ”impresivnoj Hrvatskoj.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što su to zabilježili svjetski mediji poslije šokantnih 1:1 u Bakuu, a o čemu piše Večernji list?

”Azerbajdžan izborio remi u utakmici sa svjetskim doprvacima’‘, Media, Azerbajdžan.

”Azerbajdžan odigrao remi protiv svjetskih doprvaka i zaradio svoj prvi bod”, Sport, Azerbajdžan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Šejdajev spasio Azerbajdžan u utakmici protiv Hrvatske”, Sportbox, Rusija”. Rusi ističu u naslovu njegovu asistenciju jer je riječ o igraču moskovskog Dinama.

”Azerbajdžan šokirao Hrvatsku odigravši remi”, ESPN.

‘Azerbajdžan odigrao sjajnu utakmicu protiv Hrvatske i uzeo prve bodove”, Sport234.ru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Halilzadeova golčina donijela Azerima remi”, Eurosport.

”Hrvatska ostavila skupocjene bodove u Azerbajdžanu”, Telerreport.

”Hrvatska senzacionalno izgubila bodove u utakmici protiv Azerbajdžana”, Soccernews.ru.

”Hrvatska nije uspjela pobijediti Azerbajdžan u kvalifikacijama za Euro”, Vesti.ru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Hrvatska prosula bodove u utrci za Euro u Azerbajdžanu”, Gazeta.ru.

”Hrvatska posrnula protiv Azerbajdžana”, Soccer.ru.

”Azerbajdžan oteo Hrvatskoj bodove, Modrić zabio za rođendan”, Football fun.ru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.