Trener Dinama: ‘Uvjeti su za nas bili jako, jako teški i stvarno sam sretan što je momčad reagirala na tako hrabar način’

Foto: fah

Trener Dinama Nikola Jurčević dan nakon pobjede na Poljudu iskoristio je za odmor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Prije utakmice s Hajdukom bili smo svi skupa pod velikim pritiskom. Klub, igrači, ja… Jasno, sve zbog onog poraza od Osijeka u utakmici koja je mogla drukčije završiti, ali sad se više neću vraćati na to. Protiv sebe smo u Splitu imali jako dobro momčad Hajduka, preko 30 tisuća ljudi na Poljudu, bio je to zaista jedan nevjerojatno težak ispit za nas, ali čuli smo u toj strahovitoj buci i podršku naših navijača koja nam je dala dodatnu snagu”, rekao je Jurčević za Sportske novosti.

“Rekao bih da je veći dio hrvatske nogometne javnosti bio na strani Hajduka zbog toga da bi prvenstvo dobilo na dramatici. Uvjeti su za nas bili jako, jako teški i stvarno sam sretan što je momčad reagirala na tako hrabar način. Igrali smo otvorenog garda i u jednom pravom, vrućem nogometnom ambijentu pokazali smo gard šampiona”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.