Tri Hrvata u TOP 50

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić zadržao je 26. poziciju na novoj ATP ljestvici, Ivan Dodig je napredovao za pet mjesta i sada je 35. tenisač svijeta, a među TOP 50 probio se i Ivo Karlović na 49. poziciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ante Pavić je pao za četiri mjesta i sada je na 179. mjestu, Kristijan Mesaroš je zadržao 188. poziciju, a Mate Delić je napravio korak više i sada je 211. Toni Androić je napredovao za dvije pozicije, sada je 220., dok je Borna Ćorić 245. na svijetu što je skok za tri pozicije.

Na samom vrhu ljestvice nema značajnih promjena. Prvi pet mjesta i dalje drže Španjolac Rafael Nadal, Srbin Novak Đoković, Švicarci Stanislas Wawrinka i Roger Federer, te Španjolac David Ferrer.

Davis Cup: Hrvatska ide u Amsterdam na zemlju

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska Davis Cup reprezentacija će protiv Nizozemske u kvalifikacijama za Svjetsku skupinu igrati od 12. do 14. rujna u Amsterdamu na zemljanoj podlozi, odlučio je danas Nizozemski teniski savez (KNLTB).
Zemljana podloga bit će postavljena u dvorani Ziggo Dome, koja će za ovu prigodu moći ugostiti 9500 gledatelja, a izbor zemljane podloga nije iznenađenje za stručni stožer naše reprezentacije.

Izbor podloge od strane domaćina znači da su najizgledniji kandidati za sastav Robin Haase (trenutno 50. na pojedinačnoj ATP listi) i Thiemo de Bakker (128.). Igor Sijsling, koji je ovog tjedna 52. tenisač svijeta, najbolji je na betonskoj podlozi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.