U Dubrovniku održan ždrijeb kvalifikacija za EP rukometaša 2018.

fah

U Dubrovniku je u četvrtak održan ždrijeb kvalifikacijskih skupina za Europsko prvenstvo rukometaša koje će se održati u Hrvatskoj od 12. do 28. siječnja 2018. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska se kao domaćin izravno plasirala na sljedeće EP na kojemu će sudjelovati ukupno 16 reprezentacija, a preostalih 15 putnika bit će poznato po završetku kvalifikacija koje će trajati od 2. studenoga ove godine do 18. lipnja sljedeće godine.

U kvalifikacijama će ukupno sudjelovati 28 reprezentacija koje su podijeljene u sedam skupina po četiri, a odlazak u Hrvatsku izborit će dva prvoplasirana sastava iz svake skupine, te najbolja treća reprezentacija.

ŽDRIJEB KVALIFIKACIJA,

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SKUPINA 1: Danska, Mađarska, Nizozemska, Latvija
SKUPINA 2: Poljska, Bjelorusija, Srbija, Rumunjska
SKUPINA 3: Španjolska, Austrija, Bosna i Hercegovina, Finska
SKUPINA 4: Island, Makedonija, Češka, Ukrajina
SKUPINA 5: Njemačka, Slovenija, Portugal, Švicarska
SKUPINA 6: Švedska, Rusija, Crna Gora, Slovačka
SKUPINA 7: Francuska, Norveška, Litva, Belgija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.