Vatreni iz izolacije o svom gazdi koji bi mogao spasiti svijet cjepivom protiv koronavirusa

Foto: fah

Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić na pauzi je jer je Hoffenheim obustavio aktivnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zasad nije strašno. Tek smo tri dana u ovom “ratnom rasporedu”, očekujemo da ćemo ostati izvjesno vrijeme u svojim kućama, ali sreća je naša što je Njemačka izbjegla kineski, talijanski ili španjolski scenarij, a ljudi se staloženo suočavaju s krizom. Naravno, nemoguće je da zemlja sa 80 milijuna stanovnika ostane pošteđena pandemije, stvari će se sigurno komplicirati sljedećih tjedana i režim života narednih će se dana pooštriti, iako su neke izvanredne mjere već na snazi. Primjerice, restorani ne mogu posluživati hranu gostima nego samo dostavljati “take away” narudžbe, ali mene ta mjera neće previše pogoditi. U 99 posto slučajeva ionako jedemo doma, moja djevojka odlično kuha”, priča za Sportske novosti.

Prije početka krize s koronavirusom nogometni svijet je vrijeđao Kramarićeva predsjednika Dietmara Hoppa. No, sada se percepcija promijenila, Hoppa sada časte laudama jer je uložio veliki novac u cjepivo protiv koronavirusa. On je odbio ponudu da patent za cjepivo proda Amerikancima, želi ga učiniti dostupnim javnosti…

“Nije me uopće iznenadila ta vijest o Hoppu i razvoju cjepiva. Dovoljno dugo sam u klubu da znam o kakvom se sjajnom čovjeku radi, zato mi je bilo žao i krivo što su budale na stadionima pokrenule onakvu brutalnu kampanju protiv njega. Hopp se u toliko prilika dosad pokazao kao filantrop koji želi pomoći ljudima i uložiti u zajednicu. Sport je samo hobi u koji ulaže, ali vidjet ćete ga na svim strateškim mjestima u društvu. Kada treba pomoći djeci, bolnicama, sveučilištu, uvijek je na dispoziciji. I vrlo je decentan i drag gospodin. Premda je već u nekim godinama, svaki je put na stadionu na našim utakmicama, voli pozdraviti igrače. Kažem, nije me nimalo iznenadila ta vijest…”, priča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.