(VIDEO) Dok Bayern ‘gazi’ i ponižava Arsenal u Ligi prvaka najveća zvijezda londonskog kluba se smije

Foto: Snimka zaslona

Bayern je večeras razbio Arsenal usred Londona 5:1 u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka, ukupnim rezultatom 2:0 u pobjedama i gol razlikom 10:2 njemačka momčad izborila je nastavak natjecanja, a najveća zvijezda londonskog kluba kontroverzni Alexis Sanchez, koji bi na kraju sezone trebao napustiti Emirates, se smijala s klupe debaklu još uvijek svog kluba. Navijači Arsenala, naravno, takvo ponašanje Sancheza odmah su osudili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Alexis Sanchez vratio se u prvih 11 Arsenala, trener domaće momčadi Arsene Wenger držao ga je u igri  do 73. minute, tako da je i on sudjelovao u ukupnom porazu Arsenala od 10:2, ujedno to je i drugo najgore ispadanja jedne momčadi u povijesti Lige prvaka.

Kamere su zabilježile široki osmijeh Arsenalove zvijezde u 86., naime, Sanchez je sjedio u društvu Petra Čecha te je obojici bilo očito nešto jako smiješno. Njihovim kolegama na travnjaku nije bilo nimalo do smijeha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.