(VIDEO) Borna Barišić oduševio i nakon utakmice: ‘Molio sam se Bogu i presretan sam zbog ove pobjede’

Foto: fah

Hrvatska nogometna reprezentacija pobjedom je otvorila kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2020. godine. Vatreni su teže od očekivanja pred oko 25 000 sjajnih gledatelja svladali Azerbajdžan, bilo je 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poveli su gosti, koje vodi hrvatski trener i bivši Vatreni, Nikola Jurčević, no, Vatreni su okrenuli golovima Borne Barišića u prvom dijelu i Andreja Kramarića koji je 11 minuta prije kraja utakmice zabio za pobjedu. Krenulo je dobro, tri su boda u džepu, na redu je Mađarska već ove nedjelje u Budimpešti. Od prve minute trebali bi zaigrati Marcelo Brozović, Dejan Lovren i Ante Rebić, koji je igrao završnicu utakmice na Maksimiru.

Što kaže strijelac prvog gola za Hrvatsku na Maksimiru, Borna Barišić?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Molio sam se i zahvaljujem se Bogu što sam zabio gol, noć prije sam zamišljao kako bi mogao zabiti gol i zabio sam”, rekao je Borna te je dodao:

”Moramo analizirati gdje smo mogli bolje, nismo još uigrani do kraja. Sad igramo s Mađarskom koja je tvrda, bit će još teže nego danas…”

Lijevi bek Vatrenih, igrač Glasgow Rangersa, presretan zbog pobjede, nespretno je i nehotice izbio mobitel iz ruke jednoj novinarki, odmah se ponudio kupiti novi ako je isti razbijen. Ipak, mobitel je ostao čitav. Borna može biti zadovoljan svojim doprinosom pobjedi Vatrenih u svom petom nastupu za Hrvatsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.