(VIDEO, FOTO) Prvi koraci i prvi pogodak kapetana Vatrenih Luke Modrića u Realu, dobio je broj 19 i nadimak ‘Ptica’!

Foto: Twitter

Kad je dolazio iz Tottenhama na Santiago Bernabeu ga nisu baš dočekali s oduševljenjem. Uostalom, oni koji bolje pamte sjetit će se raznih anketa Marce i “glasovanja” navijača Reala koji su otprilike u 70 posto odgovora negodovali zbog njegovog dolaska smatrajući da nije nogometaš za klub kao što je Real.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: Twitter
Foto: Twitter

Koliko su se samo prevarili? Četiri godine su prošle, on je postao jedna od legendi kluba, uz Ronalda možda i najveća sportska ikona Reala. Naravno, on je Luka Modrić, kapetan hrvatske nogometne reprezentacije koji se oporavlja od ozljede i čiji povratak željno očekuju Ante Čačić i Zinedine Zidane.

Luka Modrić će, na oduševljenje navijača kraljevskog kluba, baš poput Cristiana Ronalda karijeru završiti u Realu, potpisao je ugovor do 2020. godine te je tako Real odao priznanje nogometašu koji je s popriličnom dozom skepse dočekan 2012. godine.  Nemaju svi priliku završiti karijeru u klubu kao što je višestruki prvak Europe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: Twitter
Foto: Twitter

Kraljevski klub se prisjetio prvih koraka našeg Luke u Realu. Kapetan Vatrenih došao je na Santiago Bernabeu 2012. godine iz Tottenhama, a do danas je odigrao 180 utakmica, zabio 11 golova i podijelio 27 asistencija. Prvi je pogodak zabio u studenom 2012. protiv Real Zaragoze.

Foto: fah
Foto: fah
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Foto: Snimka zaslona
Foto: Snimka zaslona

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.