(VIDEO) Gavranović: Bio je pritisak nakon dva poraza, ali igrali smo dobro

Foto: snimka zaslona

Važnu pobjedu ostvarila je Rijeka na gostovanju protiv Austrije u Beču. Posebno je vrijedno kako je momčad Matjaža keka nakon kiksa s Istrom uspjela odigrati vrlo dobru europsku utakmicu i doći do prve pobjede sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hvala navijačima na podršci. Došli smo po bodove, znali smo da ako želimo još nešto u grupi da moramo pobijediti. U prvom poluvremenu smo stvarno dobro reagirali, zabili dva gola. U drugom malo smo se povukli, oni su morali na sve ili ništa, opet gol iz prekida, što nas muči, ali najbitnije da smo pobijedili, da naraste naše samopouzdanje. Idemo se odmoriti. Nismo se prerano poveselili, ovo je nogomet, znali smo da nije gotovo dok sudac ne odsvira kraj. Puno smo pričali kako ih moramo stisnuti, ne dopustiti im da razviju igru. Moramo stvarno zapeti u Europi, jer vidimo da možemo, da imamo kvalitetu za igrati protiv europskih momčadi. Idemo se nadigravati, potući sa svima, pa ćemo vidjeti gdje ćemo doći, rekao je Filip Bradarić za HRT.

Igrali smo jako dobro prema naprijed i prema nazad. U drugo poluvrijeme nismo baš dobro ušli, pa su nas malo pritisli, na kraju smo se sami doveli u situaciju da primimo gol, ali pobijedili smo. Bio je pritisak nakon dva poraza, naravno, kaže dvostruki strijelac Mario Gavranović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.