(VIDEO) Hrvatski klubovi dijele 3. mjesto: Nakon Cedevite i Cibona slavila u regionalnoj ligi

Foto: fah

Košarkaši Cibone i Cedevite u nedjelju su u 14. kolu ABA lige upisali pobjede, pa sada oba kluba imaju po 10 pobjeda i 4 poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cibona je uvjerljivo dobila Igokeu sa 84-61 (46-28), a Ante Žižić, Domagoj Bošnjak i Marin Rozić zabili su po 17 koševa. Ekipu Igokee predvodio je Draško Albijanić sa 18 poena.

Cedevita je u uzbudljivoj završnici svladala na gostovanju Budućnost sa 86-84 (47-50), a pobjednički koš postigao je Marko Tomas, koji je utakmicu završio sa ukupno 13 poena. Kod Cedevite trojica Amerikanaca bili su najefikasniji, John Shurna ubacio je 17, Ra’Shad James i Ryan Boatright po 16 koševa. Centar Miro Bilan skupio je 10 poena i 11 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U redovima Budućnosti Nemanja Gordić upisao je 15 poena i 8 asistencija, a Marcus Williams dodao je 17 koševa.

Prva je Crvena zvezda sa omjerom 14-0, slijedi Partizan sa 11-3, a Cedevita je treća sa 10 pobjeda i 4 poraza, koliko imaju Cibona i Budućnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.