(VIDEO) Liga prvaka: Olympiacos pomeo Krasnodar, Crvena zvezda blizu Lige prvaka

epa07784948 Wanderson (R) of Krasnodar in action against Omar Elabdellaoui (L) of Olympiacos during the UEFA Champions League playoff, first leg soccer match between Olympiacos Piraeus and FK Krasnodar in Piraeus, Greece, 21 August 2019. EPA/GEORGIA PANAGOPOULOU

Grčki Olympiacos je s uvjerljivih 4-0 svladao ruski Krasnodar i gotovo osigurao plasman u Ligu prvaka, dok je beogradska Crvena zvezda odigrala 2-2 na gostovanju u Bernu kod Young Boysa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Švicarski prvak je poveo u 7. minuti, kad se Assale ubacio iza leđa obrane Crvene zvezde i svladao Milana Borjana. Beograđani su izjednačili 11 minuta poslije, kad je udarac iz kuta izveo njihov kapetan Marko Marin, a australski reprezentativac Miloš Degenek glavom zahvatio loptu koja je u visokom luku preletjela domaćeg vratara i sve igrače te završila pod gredom gola švicarskog prvaka.

Već u prvoj minuti nastavka Crvena zvezda je iz kontranapada došla do vodstva. Nakon ubačaja s desne strane na loptu je uklizao neometani Argentinac Mateo Ezequiel Garcia i ugurao ju u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Young Boys je izbjegao poraz pred svojim navijačima zahvaljujući iskusnom Francuzu Guillaumeu Hoarauu, koji je u 76. minuti iz kaznenog udarca postigao pogodak za konačnih 2-2 pa će Švicarcima za prolaz trebati barem jedan pogodak u uzvratu u Beogradu.

Olympiacos je na svom stadionu Georgios Karaiskakis napravio najveći dio posla protiv ruskog doprvaka Krasnodara koji je imao aktivan rezultat do posljednjih 12 minuta. Grci su poveli u 30. minuti pogotkom Guerrera s ruba kaznenog prostora i do 78. minute držao tu prednost. U sljedećih sedam minuta dvaput je mrežu zatresao srbijanski napadač Lazar Ranđelović i donio Grcima vodstvo od 3-0, a pogodak za konačnih 4-0 i miran put u Rusiju postigao je Portugalac Podence.

Uzvrati su na rasporedu u utorak, 27. kolovoza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.