(VIDEO) Lyon na gostovanju pobijedio Metz i učvrstio 4. poziciju na ljestvici francuske lige

Foto: fah

U odgođenom susretu 16. kola francuskog nogometnog prvenstva Lyon je na gostovanju pobijedio Metz 3-0 upisavši prvu pobjedu u zadnja tri susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gosti su poveli golom Alexandrea Lacazettea u 59. minuti, a pobjedu su potvrdili u posljednjim minutama s još dva pogotka, a strijelci su bili Jordan Ferri (87) i Corentin Tolisso (90+1).


Metz 0-3 Lyon – les Buts et Résumé – 05.04.2017 by goalsarena2017

Bila je to prva pobjeda Lyona u zadnja tri kola, te druga u posljednjih pet susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S nova tri boda Lyon se učvrstio na četvrtom mjestu ljestvice Le Championnata sa 54 boda, čak 13 manje od Nice na trećem mjestu, ali i sedam bodova više od Marseillea na petoj poziciji.

Prva dva mjesta drže Monaco (71) i PSG (68). Metz je ostao na 14. mjestu sa sedam bodova više od opasne zone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.