(VIDEO) Marko Pjaca svojim potezom u velikom derbiju protiv Lazija oduševio navijače Juventusa

Foto: Snimka zaslona

Donedavni nogometaš Dinama, danas nogometaš Juventusa, mladi hrvatski reprezentativac, Marko Pjaca, kako smo već pisali, debitirao je za Juve u velikom derbiju protiv Lazija, koji je Juventus dobio 1:0. Za Juventus je igrao i drugi hrvatski reprezentativac, Mario Mandžukić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, u svom debiju u Serie A, Pjaca je oduševio igrom, iako je ušao pred kraj utakmice, u prvom pravom dodiru s loptom Marko je pokazao zašto ga je Juventus, tako mladog, platio 23 milijuna eura. Svojim potezom oduševio je navijače, o čemu večeras govori pola Italije.

(VIDEO) Juventus slavio u derbiju, Marko Pjaca debitirao, igrao i Mandžukić

Ako ovako nastavi pitanje je trenutka kad će izboriti standardno mjesto u prvih 11 Juventusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.