(VIDEO) NBA: Jokić ubacio 43 koša, ali San Antonio ipak izborio majstoricu

epa07291235 San Antonio Spurs player Pau Gasol (L) of Spain tries to block a shot against Dallas Mavericks player Luka Doncic (R) in the first half of their NBA basketball game at the American Airlines Center in Dallas, Texas, USA, 16 January 2019. EPA/LARRY W. SMITH SHUTTERSTOCK OUT

Košarkaši San Antonia izborili su majstoricu nakon što su u šestoj utakmici prvog kruga doigravanja NBA lige pred domaćim navijačima svladali Denver Nuggetse sa 120-103.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada je rezultat u pobjedama poravnat na 3-3, a odlučujuća sedma utakmica igrat će se u Denveru (nedjelja u 4:00 sata po hrvatskom vremenu). Pobjednik u drugom krugu ide na Portland Trail Blazerse.

San Antonio je gotovo stalno bio u vodstvu, a u posljednju četvrtinu je ušao sa prednošću 90-85. No, u pet minuta zadnje dionice Spursi su napravili seriju 17-2, te su otišli na 20 koševa prednosti (107-87) i time je susret bio riješen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod San Antonia najbolji je bio centar LaMarcus Aldridge sa 26 poena i 10 skokova. DeMar DeRozan ubacio je 25, a Rudy Gay 19 koševa.

Ekipu Denvera predvodio je srpski centar Nikola Jokić sa 43 poena, 12 skokova i 9 asistencija. Jamal Murray postigao je 16, a Gary Harris 14 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.