(VIDEO) Nogometaši Valladolida osvojili važan bod na gostovanju kod Valencije

Foto: fah

Nogometaši Valladolida osvojili su važan bod na gostovanju kod Valencije, odigravši 1-1 u utakmici 19. kola španjolske La Lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaća momčad je u 54. minuti mogla do vodstva, ali je gostujući vratar Masip obranio kazneni udarac Rodrigu, a odmah potom spriječio i Minu da odbijenu loptu pospremi u mrežu. Valencia je ipak povela u 71. minuti, kad je na ubacivanje Solera pogodak sa desetak metara postigao Parejo.

No, Valladolid je došao do izjednačenja u 82. minuti, kad je Alcaraz s više od 25 metara sjajno izveo slobodan udarac i pogodio desni gornji kut Valencijinih vrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od 79. minute u momčadi Valladolida bio je i hrvatski napadač Duje Čop.

Valencia je sa 23 boda na devetom mjestu, a Valladolid je sa samo bodom manje na 15. poziciji.

Ranije poslijepodne Leganes je kao domaćin pobijedio Huescu sa 1-0, a pobjednički pogodak postigao je En Nesyri u 73. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.