(VIDEO) Poniženi Jose Mourinho ‘šaputanjem’ nakon debakla ponovno skrenuo pozornost na sebe

Foto: Snimka zaslona

Manchester United doživio je najveće poniženje od kada je klupu najvećeg engleskog kluba preuzeo kontroverzni portugalski trener Jose Mourinho. Naime, bilo je vidljivo da je Mourinho jedva čekao kraj utakmice na Stamford Bridgeu između Chelseaja i Manchester Uniteda (4:0), Antonio Conte je na kraju dolio ulje na vatru. “Slušao sam navijanje za Manchester United koje nije prestajalo pa sam tražio i od naših navijača da podrže moje igrače. Oni su zaslužili pljesak”, rekao je talijanski stručnjak koji je svojom izjavom dodatno razljutio Mourinha koji i inače teško podnosi poraze, a debakle ne može smisliti, barem tako otkriva Sky Italia.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice teatralni trener gostiju, Portugalac koji voli dijeliti lekcije drugima, odlučio se nešto prišapnuti Conteu, kome je u tom trenutku zapravo bilo svejedno, što se moglo vidjeti i u televizijskom prijenosu, a o čemu su se onda raspisali britanski, i ne samo britanski, mediji. “Ne slaviš tako kada zabiješ za 4:0, tako je OK slaviti kod gola za 1:0. To je bilo ponižavajuće za nas”, navodno je Mourinho šapuno Conteu. Conte je ostao džentlmen te nije htio otkriti što mu je Mourinho rekao tek je dometnuo:

“Bio je to privatni razgovor i naše je pravo da ga zadržimo za sebe. Jose je veliki trener koji je sa Chelsajem osvojio puno trofeja i jako ga poštujem.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I Portugalac je ostao zakopčan poslije utakmice i nije mu bilo previše do razgovora s novinarima, čovjek koji živi od medijske pozornosti je samo konstatirao:

“Sve je OK i nisam očekivao ništa drugačije. Publika je isto bila OK. Što sam rekao Conteu? Pa to je bilo njemu upućeno, a ne vama…”

Kako smo već konstatirali Mourinhu je ovo bio najteži poraz od kada je preuzeo Manchester United, samo jednom je doživio teži poraz, bilo je to El Clasicu u kojem je Barcelona s 5:0 pobijedila Real. Prošlo je šest godina od tog poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovim je porazom United pao za pet bodova Chelseajem, dok za najvećim rivalom Pepom Guardiolom i Manchester Cityjem zaostaje šest bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.