(VIDEO) Ronaldo opet oduševljava: Usred utakmice pozirao s navijačem koji je utrčao na teren

Foto: snimka zaslona

Portugal je pobijedio Farske otoke 6:0, identičnim rezultatom kojim je prije par dana na svom terenu slavio protiv Andore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cristiano Ronaldo ponovno je uspio napraviti potez kojim je oduševio mnoge, tako što je pozirao za selfie s navijačem koji je tijekom utakmice uletio u teren. Naime, prije početka drugog poluvremena, dok su se igrači fokusirali na nastavak utakmice, na travnjak je utrčao navijač i zamolio ga za zajedničku fotografiju.

Navijače je istim potezom oduševio o ovog ljeta na Euru, kada se nakon utakmice s Austrijom zaustavio prilikom izlaska s terena kako bi se slikao s navijačem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ništa drugačije nije bilo ni prije utakmice s Walesom, kada je na zamolbu sakupljača lopti prvo pozirao s njim, a zatim ga pozvao da se fotografira i sa cijelom momčadi Portugala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.