(VIDEO) Strijelac prvog pogotka za Hajduk protiv Istre: ‘Gol posvećujem svojoj majci, bilo mi je prekrasno nastupiti pred publikom koju volim’

Foto: Snimka zaslona

U susretu 1. kola Prve HNL Hajduk je na stadionu Poljud pobijedio Istru 1961 sa 2-0. Na Poljudu je bilo oko 8200 gledatelja, pogotke za splitski klub dali su Stefan Simić (8) i Hamza Barry (88). Ujedno bio je to i trenerski debi povratnika Damira Burića na klupi Hajduka, Burić se poslije tri godine vratio u Split.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bilo je bitno ući u prvenstvo s pobjedom, a za nas u obrani s neprimljenim golom, i u tome smo uspjeli. Ipak, ima puno mjesta za napredak”, rekao je Stefan Simić, inače novo pojačanje kluba, koje je u Split došlo iz Milana. Simić je još dodao:

“Sjajno se osjećam, bilo mi je prekrasno nastupiti pred publikom koju volim. Uvijek idemo na pobjedu, tako je bilo i danas. Gol posvećujem mojoj majci.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.