(VIDEO) Vatreni se sjajno zabavljaju: Kako je Ivan Klasnić ‘podvalio’ Dejanu Lovrenu

Foto: Snimka zaslona

Kako smo već pisali pobjednici prvog izdanja humanitarnog turnira teniskih parova “Gem Set Hrvatska” koji je organizirao jedan od najboljih hrvatskih sportaša Marin Čilić u sklopu svoje Zaklade, su bivši hrvatski nogometni reprezentativac Mario Mandžukić i mladi talentirani hrvatski tenisač Patrik Jurina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na turniru je sudjelovao i stoper hrvatske reprezentacije, Dejan Lovren, koji je u polufinalu poražen zajedno sa Frankom Škugorom od aktualnih prvaka Mandžukića i Jurine. Nakon poraza dobro raspoloženi Lovren je rekao: ”Tenis je moj drugi hobi, ali nažalost nemam previše vremena, a idol mi je Roger Federer…”

Lovren tvrdi kako nema u tenisu popuštanja prema nikome: ”Nema tu zezancije, nema popuštanja. Mandžukić je bio u prednosti jer se prošle godine oprostio od reprezentacije i imao je dosta vremena za teniske treninge. Čuo sam da je dva puta dnevno trenirao…”

Stoper Liverpoola prokomentirao je odluku vodstva HNS-a da se kvalifikacijska utakmica za Euro 2020. protiv Mađarske igra u Splitu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Super, lijepo. Drago mi je. Kao što je i izbornik rekao Hrvatska nije samo Slavonija ili Zagreb. Split je dio našeg srca. Nadam se da ćemo imati pun stadiona i super atmosferu…”, kazao je Dejan Lovren, koji se fotografirao s obožavateljima, gdje mu je foru prodao bivši hrvatski napadač, Ivan Klasnić. Podsjetimo, Klasnić je postigao poznati gol za Vatrene na Euru 2008. protiv Turske u četvrtfinalu, u produžetku, tim pogotkom, u posljednjim minutama susreta, Hrvatska je nakratko bila u polufinalu Europskog prvenstva. Nažalost, doslovce u posljednjim sekundama Turci su izjednačili i nakon jedanaesteraca izborili polufinale.

View this post on Instagram

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tag a friend who doesn't recognize You anymore!@dejanlovren06 ??? #Croatia #Zagreb #ik17 #dejanlovren #viral #prank #fun @hashtagsiebzehn

A post shared by Ivan Klasnic (@ivanklasnic17) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klasnić je u jednom trenutku Lovrenu prišao s leđa, pritom je imao kapu na glavi i zamolio ga da se s njim fotografira, Lovren nije shvatio kako je riječ o jednoj od legendi hrvatske reprezentacije.

”Označi prijatelja koji te više ne prepoznaje”, napisao je nakon svega Klasnić na Instagramu, Dejan Lovrenu mu je vrlo brzo odgovorio:

”Dragi oprosti, stvarno ne znam gdje mi je bila glava…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.