(VIDEO) Vatreni ‘zapalili’ društvene mreže

Hrvatska nogometna reprezentacija pobjedom protiv Malte uz dobar rezultat iz Italije osigurala je izravni plasman na Europsko prvenstvo koje će se sljedeće godine održati u Francuskoj. Unatoč čudnoj atmosferi i podijeljenoj podršci među navijačima, hrvatski reprezentativci na društvenim mrežama su proslavili plasman na Europsko prvenstvo, čime su ‘Vatreni’ “zapalili” društvene mreže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Donosimo vam najzanimljivije reakcije na društvenim mrežama.

Ivan Rakitić ponosan je što je Hrvatska osigurala plasman u Francusku.

Na Twitteru je aktivan naš prvi vratar Danijel Subašić koji je radost plasmana na Euro podijelio sa Zadranima u reprezentaciji.

Poruku slavlja poslao je i Luka Modrić.

Luka Modric Facebook

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivan Perišić također se na Twitteru pohvalio velikim uspjehom.

Najzanimljivija je bila video snimka slavlja iz svlačionice koju je objavio Hrvatsku nogometni savez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zovi, samo zovi…”

Čestitke hrvatskoj reprezentaciji došle su i od hrvatske predsjednice Kolinde Grabar – Kitarović koja se nalazi u službenom posjetu Kini.

kolinda čestita reprezentaciji
Pjesma koju su pjevali naši reprezentativci razveselila i njezina autora Marka Perkovića – Thompsona.

marko perković thompson

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.