(VIDEO) Većina medija na Otoku nakon prvih utakmica četvrtfinala Lige prvaka piše o teškoj ozljedi Harryja Kanea, ali i porazu favoriziranog Cityja!

Foto: fah

Nogometaši Tottenhama pobijedili su u engleskom derbiju četvrtfinala Lige prvaka favorizirani Manchester City, koji se tako još jednom pokazao kao klub jakih pojedinaca, ali i nedorečen klub, koji nikako da u najvažnijem natjecanju, zbog čega su i ulagana tolika sredstva, pokaže kako je zaslužio otići do kraja. Neki sve više Manchester City uspoređuju s ”instant klubom” kao što je pariški PSG, koji je krcat zvijezdama i ove sezone u Ligi prvaka doživio debakl.  No, to je već problem Guardiole. Naravno, glede Manchester Cityja ništa još nije gotovo, Tottenham je slavio minimalnih 1:0, pritom je važna činjenica za Tottenham da nisu primili pogodak.  Međutim, izgubili su najboljeg igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Većina se medija na Otoku nakon prve dvije utakmice četvrtfinala Lige prvaka ( Tottenham – Manchester City 1:0 i Liverpool – Porto 2:0 ) bavi porazom Cityja te ozljedom napadača Harryja Kanea koji je u 58. minuti morao napustiti igru. Jedan od najboljih napadača svijeta nakon jednog dvoboja s Fabianom Delphom ostao je ležati na zemlji i previjati se od bolova. Do ozljede je došlo slučajno, ali zato ne manje bolno i ne manje stvarno. Naime, Delph je nenamjerno nagazio gležanj napadača nakon što je pokušao izbiti loptu. Kako je Harry Kane zakasnio sa svojim startom suigrač iz reprezentacije ga je slučajno zakačio po gležnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Postoji, nažalost, mogućnost da je ovo kraj sezone za napadača Tottenhama i engleske reprezentacije, sasvim sigurno u uzvratu ga neće biti, što je težak hendikep za bivšu momčad Luke Modrića. Ukoliko su stradali ligamenti Kane će izbivati više mjeseci, a pred Tottenhamom i engleskom nacionalnom vrstom odlučujuće su utakmice.  Dobar dio navijača ne krivi Delpha te smatraju da je Kane nepotrebno ušao u duel i tako zaradio tešku ozljedu.  No, u ovom trenutku ozljeđenom engleskom napadaču to je najmanje bitno.

Nakon ozljede Harryja Kanea potišten je bio i trener Tottenhama, Mauricio Pochettino, koji je, između ostaloga, rekao: ”Ovo je jako, jako tužno. Bit će teško bez njega i jako će nam nedostajati, možda čak i do kraja sezone. Delphu sam nakon utakmice rekao da je imao sreće. Kada sam pogledao snimku to tehnički je crveni karton, ali nije imao nikakvu namjeru da ga ozljedi….”’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.