Vlašić predstavio Englezima Dinamo: Nisam sretan zbog njegove dominacije

Foto: snimka zaslona

Hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić ovog je ljeta zamijenio dres moskovskog CSKA s onim West Ham Uniteda tako da se nakon reprezentativne stanke ponovno vraća u Hrvatsku jer će njegov novi klub u četvrtak igrati protiv zagrebačkog Dinama na Maksimiru prvu utakmicu Europske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Postoji razlika između Lige prvaka i Europske lige, ali europski turniri su drugačija vrsta natjecanja. Igraš protiv momčadi protiv koje nikad prije nisi, u Premier ligi znaš više manje svaku momčad, ali ovdje postoje različiti načini igre, različite kulture i uvijek je teško priviknuti se, tako da ćemo vidjeti kako će sve izgledati u četvrtak. Bit će to drugačiji izazov protiv Dinama, igramo u mojoj rodnoj zemlji, tako da se veselim. Momčad je sjajno radila, šesti smo u Premier ligi i veselimo se Europi, rekao je Vlašić u razgovoru za službeni kanal West Ham Uniteda.

Komentirao je i više momčad Dinama koju zasigurno jako dobro poznaje.

– Veoma su dobra momčad i mislim da možemo uživati jer je to europska utakmica. Dinamo ima dobre igrače, svake godine prodaju neke i drugi mladi dođu iz akademije ili ih dovedu iz drugih momčadi u Hrvatskoj. Uvijek imaju dobru momčad, rekao je Vlašić te se dotaknuo i atmosfere:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Navijači su strastveni, ali tribine nisu blizu terenu pa ne osjećaš da te guše. Tako da mislim da će se naši igrači lakše prilagoditi. Imam dobra sjećanja na Maksimir kad sam zabijao za Hrvatsku, a Hajduk i Dinamo imaju veliko rivalstvo. Dinamo je bio veoma dominantan zadnjih desetak godina i nisam sretan zbog toga kao bivši igrač Hajduka, zaključio je Vlašić, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.