Zadržali vrh ljestvice: Na krilima Suareza Atletico došao do tri boda

Foto: fah

Bez obzira na nadolazeće božićne blagdane diljem Europe igraju se prvenstvene utakmice, pa tako i u jakoj španjolskoj ligi. Vodeći Atletico Madrid na svom je terenu u sklopu 14. kola svladao Elche 3;1 te je ovom pobjedom zadržao prvo mjesto na ljestvici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atletico je odigrao odličnu utakmicu, na krilima sjajnog Luisa Suareza, koji je zapravo protjeran iz Barcelone, stigli su do itekako značajna tri boda. U prvom poluvremenu nije izgledalo da će ići sve glatko, iako je Simeoneova momčad bila daleko bolja. Otpor gostiju slomili su tek u 41. minuti. Luis Suarez je na ubacivanje Trippiera laganim dodirom loptu poslao u mrežu za vodstvo od 1:0. Tim se rezultatom otišlo na odmor.

U nastavku susreta Atletico je nastavio s odličnom igrom te je vodstvo na 2:0 povisio u 59. minuti, opet je Suarez bio strijelac. Gosti su smanjili pet minuta kasnija nakon što je gol zabio Boye.

No u 78. minuti sve je bilo gotovo, pobjedu domaćinima osigurao je povratnik na teren Diego Costa, koji je zabio iz kaznenog udarca za konačnih 3:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

La Liga, 14. kolo:

Atletico – Elche 3:1

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.