Zekić o kaznenom udarcu: Vjerojatno će me kazniti, bolje da ne komentiram

Foto: snimka zaslona

Slaven Belupo je završio natjecanje u SuperSport Hrvatskom nogometnom kupu u polufinalu. Pred punim tribinama koprivničkog Gradskog stadiona Ivan Kušek–Apaš poražen je od Hajduka 0:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Još sam malo vruć. Na prvu moram reći da sam ponosan na igrače. Dali smo sve od sebe, stajali odlično, bili dobri u posjedu i izlasku. Nažalost, nismo zabili. Probat ćemo naći snage u svlačionici da se što prije opravimo jer mi je ovo veliki šok. Nismo zaslužili ispasti na ovakav način. Dečki su tužni, a kad su oni tužni nisam ni ja baš veseo, rekao je Zoran Zekić.

Pogodak odluke zabio je Marko Livaja u 59. minuti iz kaznenog udarca.

– Ima puno stručnjaka inače u nogometu, a ja poslije toliko godina ništa više ne razumijem. Volio bih da ti ljudi koji to rade kompariraju situaciju od prije tri dana i u Gorici i sad u Koprivnici protiv Varaždina. U prvom poluvremenu je ruka bila puno izraženija, ali se odbila od tijela igrača Varaždina. Ja nisam smatrao da je to kazneni udarac. Danas sam shvatio da može biti i jedanaesterac kad nije toliko izražen. Ne znam zaista što bih rekao. Nije mi drago da se takve stvari događaju, opetovano, a još mi je manje drago što nakon ovog vjerojatno će me netko kazniti. Vjerojatno ne smijem ništa ni komentirati, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.