Zimska priča koja je postala apsolutni hit: Mladić sam trenirao na -15, a onda se susreo s najboljim na svijetu

Foto: Instagram

Devetnaestogodišnji mladić  Guillaume Ouimet iz gradića Mont-Tremblanta u Quebecu nedavno je doživio iskustvo, koje će po svemu sudeći jako dugo pamtiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegova je priča postala hit kako na društvenim mrežama tako i u medijima. Naime, Guillaume je kapetan jedne ne baš tako poznate hokejaške momčadi koji je 9. siječnja odlučio trenirati sam,  u ranim jutarnjim satima, bez obzira na veliku hladnoću te temperaturu od 15 stupnjeva ispod nule, uputio se na led i krenuo se zagrijavati, prenosi priču Večernji list.

Time flies⏳

A post shared by Guillaume Ouimet (@guillaumeouimet) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok je tako dečko trenirao imao je zanimljivog posjetitelja, u prvi mah nije ni znao o kome se radi, no, vrlo brzo suočio se s ugodnim iznenađenjem. Naime, ispred njega je stao veliki 30-godišnji Sidney Crosby, trostruki osvajač Stanley Cupa te  trenutačno najbolji igrač svijeta. Za mladića od 19 godine, iz ne baš poznate momčadi, bilo je to sasvim sigurno veliko iznenađenje, nedvojbeno pozitivno.

”Kad se približio, odmah sam ga prepoznao. Pozdravio me i počeo se raspitivati o ledu i jesam li sam na treningu. Nakon što sam mu odgovorio, upitao sam ga bi li mi se pridružio, a on je na moje veliko iznenađenje odmah pristao. Rekao je da samo ide do automobila po opremu, a ja sam bio strašno uzbuđen’‘, prepričao je Guillaume Ouimet za njega veliki događaj te susret s jednim od svojih sportskih idola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadalje,  Crosby se vratio te je krenuo navlačiti opremu, no, 19-godišnji Ouimet mu je ponudio opciju da se prebace u dvoranu, međutim, Crosby je to odbio te se ponašao vrlo spontano: ”Samo je odmahnuo rukom, sjeo u snijeg kao klinac i začas je bio na ledu.”

Trening je trajao sat vremena, nakon čega su se zajedno uputili u svlačionicu, mladić je imao samo riječi hvale za velikog profesionalca, pohvalio ga je i kao čovjeka:

Feeling blessed to had the chance to skate with Sidney Crosby? once in a lifetime experience ❤️

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A post shared by Guillaume Ouimet (@guillaumeouimet) on

”Nevjerojatno je dobar. Čak se ne može ni usporediti s onim kako izgleda na televiziji. Impresionirao me, zaista se vidi zbog čega je najbolji na svijetu. I kao osoba je fenomenalan, čvrsto stoji na zemlji”, rekao je mladić, koji svojim prijateljima nikako nije mogao ”dokazati” što mu se dogodilo, nisu mu vjerovali, čak su mu se i smijali, no, tamo je bila i djevojka slavnog igrača. ”Tamo je bila i Crosbyjeva djevojka koja nas je fotografirala i dva dana poslije to objavila. Time sam nevjernicima začepio usta…”, zaključio je presretni Guillaume Ouimet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.