Zoran Mamić: ‘Imamo par dana odmora i odmah kreću nove akcije, kopanje i oranje’

Foto:: fah

Nakon što su “Modri” u susretu posljednjeg, 36. kola Prve HNL na stadionu Maksimir pobijedili Varaždin sa 2-0 i službeno osvojili naslov prvaka govorio je njihov trener Zoran Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Lijepo je na kraju završiti sezonu s pobjedom”, rekao je.

“Drago mi je da je bilo puno mladih igrača i da su pokazali svoju kvalitetu. Vidimo da imamo svjetlu budućnost”, kazao je Mamić.

“Idemo iskoristiti ovih par dana za odmor, nažalost imamo svega pet dana i odmah kreću nove akcije, kopanje i oranje. To je naša realnost. Imamo dovoljan broj igrača, dovoljno kvalitete i vjerujem da ćemo biti puno kvalitetniji nego što smo bili u posljednjim utakmicama”, poručio je strateg novog starog hrvatskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.