Zvezdin vratar slavio sa zastavom s ćiriličnim natpisom ‘Knin’: ‘Oduvijek je bio zvezdaški grad, pobjeda je za srpsku Dalmaciju’

Foto: Twitter

Nogometaši Crvene zvezde prošli su u šesnaestinu finala Europske lige osvojivši drugo mjesto s devet bodova u skupini s Arsenalom, Kölnom i BATE-om su dočekali proljeće u Europi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milan Borjan bio je jedan od najvažnijih igrača u ovom uspjehu, te je primio samo dva gola i zaključao mrežu na četiri od šest utakmica.

No, proslava pobjede nad Kölnom 1-0 ostavit će na sve u Hrvatskoj ružan trag. Naime, vratar je slavio sa Zvezdinom zastavom na kojoj na ćirilici piše – Knin!

“Dobio sam je u Londonu na dar nakon utakmice s Arsenalom. Od tada je posvuda nosim sa sobom, a i ostali suigrači je obožavaju. Dođe nam kao neki talisman jer nam donosi sreću. Kad je tu zastava ‘Delije Knin’, ne možemo izgubiti”, još su gore riječi ovog vratara rođenog u Kninu, koje je izrekao za Kurir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kad sam ljetos stigao u klub, rekao sam da sam iz Knina i da sam kao čovjek rođen u tom gradu ispunio san dolaskom u Crvenu zvezdu. To je dio mene! Znam tko sam i odakle potječem. Knin je uvijek bio zvezdaški grad, a ova pobjeda nad Kölnom bila je za cijelu srpsku Dalmaciju. Vrlo dobro znam koliko ova pobjeda znači našem narodu”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.