Zdravko Mamić nepravomoćno oslobođen krivnje za prijetnju!

mamić
Foto: fah

Dinamov savjetnik Zdravko Mamić, kako navode neki mediji, oslobođen je krivnje na Općinskom kaznenom sudu zbog navodnih prijetnji mendžeru Davoru Ćurkoviću, Željku Pakasinu te Branku Muriću, inače ocu nogometaša Roberta Murića. Navodno je Mamić prijetio “čupanjem grkljana”, zbog čega su pred DORH-om izjavljivali strah nakon Mamićevih navodnih prijetnji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na sudu su se predomislili te su pred sutkinjom promijenili iskaz i rekli da više nisu zainteresirani za kazneni progon Zdravka Mamića koji je u njihovo ime preuzeo DORH. Inače Zdravko Mamić je tužiteljstvo optužio da se radi o političkom progonu, odnosno da radi za politiku.

“Zamislite, ja sam osobno došao u klub na pregovore zbog jednog stipendiste, toliko mi je bilo stalo. Pitao sam Branka ostajemo li pri ugovoru, on je odgovorio da mora razgovarati s drugom dvojicom, a Ćurković je, zavaljen u fotelju rekao rekao – “Zoka ima nogu u gipsu, a Vlada je na skijanju”. Morao sam ga pitati jel me to zaje*ava i kolokvijalno sam mu rekao da ću mu iščupati grkljan ako se nastavi smijati”, prenosi Jutarnji list, jedan dio navoda Zdravka Mamića sutkinji.

Podsjetimo, navodno je problematičan bio transfer Roberta Murića u Ajax, do kojeg je došlo nakon teškog procesa pred tijelima HNS-a te UEFA-e, tada je Mamić tvrdio da je Murićev tim UEFA-i slao pisma o mobingu djeteta u Dinamu, nakon čega je, kako tvrdi Mamić, oslobodila Roberta Murića ugovora i predala ga Ajaxu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.