Janković nakon majstorskog gola: Pohvalio bih cijelu momčad

Foto: fah

Nogometaši Rijeka pobijedili su u šestom kolu SuperSport HNL-a na gostujućem terenu Goricu, a pogodak vrijedan tri boda postigao je u 58. minuti Niko Janković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjajno je pogodio igrač Rijeke iz daljine, lopta se odbila od vratnice u gol, a vratar domaćina bio je nemoćan.

– Malo mi je lopta odskočila, malo prešla preko noge i ušao u gol, ha-ha. Šalu na stranu, bila je to Božja volja, drago mi je zbog toga, zbog suigrača, zbog pobjede i dobre atmosfere u momčadi, rekao je Janković za klupske stranice nakon utakmice.

Rijeka na vrhu ima sada 14 boda, kao i drugoplasirani Hajduk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ova pobjeda nam je jako bitna i pohvalio bih cijelu momčad. Od prve minute smo se postavili dominantno, već u prvom poluvremenu imali prilike za povesti, pa se nakon pogotka malo povukli i sačuvali važna tri boda, dodaje Janković.

Pred nogometaši Rijeke sada su tri uzastopne domaće utakmice.

– Bilo bi lijepo nastaviti u ovom ritmu, ali ne opterećujemo se time. Gledamo svaku sljedeću utakmicu, to je Kup u srijedu idemo to pobijediti pa se okrenuti idućoj prvenstvenoj utakmici, zaključio je Niko Janković, piše HRT

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.