6. Nacionalni susret štovatelja Božjega milosrđa i Iskra Milosrđa 28. rujna diljem svijeta

Foto: Koordinacija stovatelja Bozjeg Milosrdja

Koordinacija štovatelja Božjega milosrđa i ove se godine pridružuje brojnim gradovima diljem svijeta u ostvarenju međunarodne molitvene inicijative Iskra Milosrđa, molitvi krunice Božjega milosrđa na ulicama gradova. Molitva će se kao i ranijih godina održati 28. rujna 2019. u 15 sati, na dan beatifikacije o. Mihaela Sopoćka, ispovjednika sv. Faustine Kowalske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šesti nacionalni susret štovatelja Božjega milosrđa održat će se u subotu, 19. listopada 2019. godine u nacionalnom marijanskom svetištu u Mariji Bistrici. Središnje misno slavlje u 11 sati predvodit će mons. Franjo Komarica, banjolučki biskup. Nakon sv. Mise uslijedit će štovanje relikvija svetaca Milosrđa: sv. Faustine, sv. Ivana Pavla II. i bl. Mihaela Sopoćka, Križni put u 14 sati te pobožnost u čast Božjega milosrđa u 15 sati.

Susret će biti u znaku obilježavanja pete obljetnice proglašenja svetim Ivana Pavla II. kao i 25. obljetnice prvog pohoda pape Ivana Pavla II. hrvatskom narodu. Susret organizira Koordinacija štovatelja Božjega milosrđa.

Ovim putem pozivaju se svi koji će toga dana organizirati molitvu na otvorenom u svojim gradovima, mjestima i selima da se do nedjelje 8. rujna jave Koordinaciji štovatelja Božjega milosrđa (koordinacija.bozje.milosrdje@gmail.com) s informacijom o mjestu održavanja. Koordinacija će vijest proslijediti dalje pokretačima inicijative u Poljskoj, medijima i svima zainteresiranima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.