Albina: Spremni smo očarati Europu!

albina
Foto: Snimka zaslona

– Tick-tock, vrijeme leti! U utorak nastupamo na Euroviziji, nadam se da će vam se svidjeti naša izvedba. Zato molim vas – glasajte za nas, mi smo broj 10! I puse iz Hrvatske! – poručila je Albina na svom profilu na Instagramu uoči prve polufinalne večeri Eurosonga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednja testiranja na koronavirus uoči večerašnjeg nastupa na prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga prolazi i naša ekipa s Albinom Grčić u Rotterdamu. Pandemijsko izdanje izbora za pjesmu Eurovizije u neobično praznom gradu nije prošlo bez zaraženih u nekim ekipama, pa je natjecanje već dobilo titulu “najnevidljivijeg”, javlja HRT.

Hrvatska radiotelevizija i ove godine tradicionalno prenosi sve tri večeri najvećega svjetskog televizijskoga glazbenog natjecanja – natjecanja za pjesmu Eurovizije. Prijenos prve polufinalne večeri gledajte večeras u 21 sat na Prvom programu HTV-a te Drugom programu Hrvatskoga radija. Prijenos uživo pratite i na web stranici HRT-a!

– Spremni smo očarati Europu! – poručila je u jednoj od objava na Instagramu samouvjerena Albina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače Albina je jučer nastupila pred žirijem i – kako doznajemo – bila je izvrsna! Na listi na kojoj novinari predviđaju kvalifikacije pojedinih sudionika, Albina je šesta!

Ovogodišnje se natjecanje održava u Rotterdamu u Nizozemskoj zahvaljujući pobjedi Duncana Laurencea na Eurosongu 2019. u izraelskom Tel Avivu. Nakon otkazanog Eurosonga 2020., zbog pandemijskih okolnosti, nizozemski organizatori odlučili su potvrditi Rotterdam kao domaćina ovogodišnjeg Eurosonga, na pozornici i u dvorani koja je bila predviđena i prethodne godine.

Ovo će biti peti put da Nizozemska organizira Eurosong, nakon što je to prethodno učinila 1958., 1970., 1976. i 1980. te prvi put da će se Eurosong održati u drugom po veličini gradu Nizozemske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.