Album Opće opasnosti prošlog tjedna najprodavaniji, Thompson na 3. mjestu

Foto: top-lista.hr

Na aktualnoj listi prodaje domaćih izdanja, prvu poziciju zauzeo je jedan od najpopularnijih rock bendova u Hrvatskoj. Opća opasnost svoj je novi studijski uradak predstavila nakon pet godina od posljednjeg studijskog albuma i pod nazivom Karta do prošlosti objedinila neke od već poznatih hitova, kao što su Kriva si, Gubim tlo pod nogama, ili Da je Bog dao, pa do drugih pjesama s kojima će se njihovi obožavatelji tek upoznati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

(VIDEO) Pjevač Opće opasnosti poziva na Hod za život 18. svibnja u Osijeku!

Album izdaje Croatia Records, a službena promocija održana je tijekom prošlotjednog CMC festivala u Vodicama. Izdanje koje je izašlo krajem svibnja, publika je već nagradila svojim velikim interesom te ga pozicionirala na broj 1 tjedne liste prodaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na drugoj ga poziciji slijedi kompilacija također u izdanju Croatia Recordsa, a riječ je o festivalskom izdanju na kojemu se nalazi 40 pjesama raznih izvođača. Album CMC festival Vodice 2019. već tri tjedna zaredom čuva mjesto jednog od najprodavanijih izdanja. Na broju 3 slijedi ga Thompson s popularnim izdanjem pod nazivom Original Album Collection.

Na stranoj listi prodaje, prvo mjesto ujedno je i najviši ulaz na samu listu, a pripada Rammsteinu s istoimenim izdanjem. Novi album obožavatelji su čekali čak deset godina, a u Hrvatskoj ga imaju priliku pronaći u našim prodavaonicama pod zastupništvom diskografske kuće Universal Music Hrvatska. Na drugome je mjestu Željko Joksimović i album Željko Joksimović, dok je treću poziciju zauzeo album I Am Easy To Find u izvedbi The Nationala.

Tjednu top-listu prodaje Hrvatska diskografska udruga donosi na osnovu podataka prikupljenih sa 164 prodajna mjesta iz cijele zemlje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.