Biskup Košić uputio zahvalu i čestitku donatorima i volonterima koji su pomogli stradalima u potresu

Foto: Sisačka biskupija

Sisački biskup Vlado Košić uputio je u petak, 2. travnja, zahvalu i uskrsnu čestitku svim donatorima i volonterima koji su pomogli stradalima u potresu te medijima koji su izvješćivali o radu biskupijskog Caritasa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Dragi donatori, koji ste se žrtvovali i svojim darom obradovali mnoge stradale u potresu u Sisačkoj biskupiji, vama kao i svim volonterima, koji su kroz tri puna mjeseca radili u prihvaćanju, razvrstavanju i dijeljenju te dostavi humanitarne pomoći, želim izreći veliku zahvalnost jer bez vaše ljubavi i žrtve mnogi naši stradalnici ostali bi sami u nesreći koja ih je pogodila. Posebno hvala svima koji su nas u ovim teškim danima pratili svojom molitvom. Hvala također medijima koji su izvješćivali o našem stradanju i nesebičnom radu našeg Caritasa. U takvom zajedništvu naš narod može biti siguran da će uvijek biti onih koji nesebično misle na druge i nadamo se da nas nećete zaboraviti jer pred nama je dugo razdoblje oporavka i obnove porušenih domova, crkava i ukupnog života na području Sisačke biskupije. Želim vam svima radostan Uskrs, blagdan naše nade da je Kristova pobjeda otvorila i nama put da nadvladamo sve poteškoće i zahvalno slavimo život“, poručio je biskup Košić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.