Ciklus tribina Nine Raspudića ‘EU nakon svibanjskih izbora’, gostuju Ivana Petrović, Anđelko Milardović i Miro Kovač

Foto: Snimka zaslona/Fah (Fotomontaža: Narod.hr)

Ciklus tribina Nine Raspudića o temi “EU nakon svibanjskih izbora: Rezultati, tendencije i perspektive”, održat će se u ponedjeljak, 10. lipnja s početkom u 19 sati na adresi Preradovićeva 5.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na tribini koju će moderirati Nino Raspudić, sudjelovat će novinarka Ivana Petrović, politolog Anđelko Milardović isaborski zastupnik HDZ-a Miro Kovač.

Gosti će raspraviti o tome kako će izgledati novi sastav Europskog parlamenta, koliko će se razlikovati od starog i tko će imati većinu te kako su prošli izbori diljem Europe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.