Dođite na proslavu svetkovine svetog Josipa u Karlovcu

Foto: Ivan Cindrić/ Nacionalno svetište sv. Josipa

Nacionalno svetište svetog Josipa u Karlovcu priprema se za proslavu svetkovine svetog Josipa, zaštitnika Hrvatske, u ponedjeljak 19. ožujka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uoči proslave održat će se trodnevna duhovna priprava.

Misno slavlje u nedjelju 18. ožujka u 11 sati predvodit će prof. dr. Ivan Karlić, a pjevanje animirati Janjevački zbor iz Zagreba.

Na svetkovinu sv. Josipa 19. ožujka sv. mise slavit će se u 7, 9, 11 i 18.30.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Središnje misno slavlje u 11 h slavit će mons. Ivan Šaško, pomoćni biskup zagrebački. Taj dan zatvara se Godina svetog Josipa.

Večernju misu slavit će prof. dr. Željko Tanjić, rektor Hrvatskog katoličkog sveučilišta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.