Dramski program HNK Osijek- i ove godine možete pogledati predstavu “260 dana”

Foto: fah

Ovogodišnji dramski program Hrvatskog narodnog kazališta u Osijeku, nudi tri premijere i mnogo repriznih predstava, od kojih su mnoge doživjele velik uspjeh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među već izvođenim predstavama, u Osijeku ćete u sezoni 2017/2018 moći pogledati “Zoološku priču” Edwarda Albea, “Krvave svatove” Federica Garcia Lorce, Zagorkin “Vitez Slavonske ravni”, komediju “Jedan čovjek, dva šefa” Richarda Beana, dramu “Moć zemlje” Janka Matka, “Sumnjivo lice” Branislava Nušića, a i ove godine na noćnoj sceni izvest će se drama “260 dana”.

Drama “260 dana” redatelja Dražena Ferenčine nastala je prema istoimenoj knjizi Marijana Gubine.
“260 dana” potresno je svjedočanstvo autora koji je kao desetogodišnji dječak, tijekom Domovinskoga rata, završio u srpskom logoru i ondje proživio najteže patnje.

Drama je ovjenčana nagradom hrvatskoga glumišta za najbolju predstavu u cjelini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U osječkome HNK praizvedba drame “260 dana” Marijana Gubine

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.