Josipa Lisac krajem rujna nastupa u SAD-u i Kanadi

Foto: fah

Pjevačica Josipa Lisac nakon dugog niza godina održat će krajem rujna kratku turneju po Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi, priopćila je u utorak agencija LAA.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glazbena umjetnica će u sklopu turneje po sjevernoameričkom kontinentu održati koncerte u Chicagu, New Yorku i Torontu tijekom kojih će publiku provesti kroz 50 godina karijere i sve najznačajnije trenutke svoje bogate diskografije.

Čikaški Thalia Hall ugostit će Josipu Lisac 26. rujna, njujorški El Museo Del Barrio 28. rujna ,a St. Lawrence Center For Arts u Torontu 30. rujna.

Iako su ulaznice u prodaji svega nekoliko dana, koncert u Torontu gotovo je rasprodan, priopćio je LAA.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom ovogodišnje turneje kojom obilježava 50 godina karijere, Josipa Lisac je već održala koncerte u Beogradu, Sarajevu i Novom Sadu.

Također je aktivna diskografski i studijski, te surađuje s jazz bandom Chui na zajedničkom singlu “Tebi putujem”, dodaje se u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.