Josipa Lisac održat će veliki koncert na zagrebačkoj Šalati

Foto: Fah

Josipa Lisac održat će 6. srpnja koncert na zagrebačkom stadionu Šalata na kojemu će publiku provesti kroz svoju bogatu glazbenu karijeru koja obuhvaća više od 50 godina stvaralaštva, najavili su u utorak iz Los Angeles Agency (LAA).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najavljeni koncert Josipe Lisac prvi je samostalni nastup koji održava na zagrebačkoj Šalati, nakon što je proteklih godina rasprodala sve veće prostore u Zagrebu na koncertima posvećenima Karlu Metikošu.

Stadion Šalata u potpunosti će biti prilagođen za sjedenje, a Lisac će na koncertu publiku voditi kroz pjesme nastale tijekom svoje karijere koja traje već više od 50 godina.

Njezini koncerti posvećeni Karlu Metikošu povezani su i s ovim nastupom, jer je Metikoš baš na Šalati održavao prve povratničke koncerte u domovinu nakon velike svjetske turneje na kojoj je nastupao kao Matt Collins.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Na dva koncerta sredinom 60-ih godina prošlog stoljeća, Metikoša je gledalo i slušalo više od 12.000 ljudi, a posebno upečatljiv bio je prvi koncert, po strahovitom pljusku, kada je 6000 ljudi pod kišobranima satima čekalo Matt Collinsa, najveću rock’n’roll zvijezdu tadašnje države”, navode organizatori.

Lisac je u prosincu 2018. godine izdala album “From Croatia Records studio -…tu u mojoj duši stanuješ…”, a za Glazbenu nagradu Porin 2019. nominirana je u pet kategorija.

Prodaja ulaznica za koncert na Šalati počinje 28. veljače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.