Katy Perry također nastupa na ovogodišnjem Glastonburyju

Foto: Joella Marano, commons.wikimedia.org

Američka pop pjevačica Katy Perry pridružit će se sunarodnjacima iz sastava Foo Fighters, britanskom kolegi Edu Sheeranu i Radioheadu na ovogodišnjem izdanju Glastonburyja, najvećeg europskog glazbenog festivala na otvorenom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Organizatori festivala, koji se održava od 21. do 25. lipnja na jugozapadu Engleske, objavili su krajem tjedna najzvučnija imena koja će nastupiti ove godine.

Zasad je poznato osamdesetak izvođača koji će nastupiti na događaju poznatom po odličnoj atmosferi, kiši i blatnim livadama.

Među ostalima, svirat će i Emeli Sande, Barry Gibb, Kris Kristoferson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ulaznice za ovogodišnji festival već su rasprodane.

Lani je bilo oko 35 tisuća posjetitelja, a nositelji su bili Muse, Adele i Coldplay.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.