(FOTO) Knin: Višnjić i Svrtan na Tvrđavi snimili scenu dogovora Gotovine i Rose

Foto: Goran Višnjić, Facebook, Josip Adžić

Danas je na kninskoj Tvrđavi nastavljeno snimanje filma i televizijske serije “General” o životnom putu generala Ante Gotovine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Snimana je scena dogovora generala Ante Gotovine, kojeg glumi Goran Višnjić, i njegovog savjetnika generala Ante Rose kojeg glumi Boris Svrtan, javlja Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redatelj Antun Vrdoljak za HRT je izjavio kako će ekipa u Kninu snimati deset dana jer moraju snimiti sve što se u tom razdoblju događalo.

Naglasio je kako je, nakon serije loših filmova o Domovinskom ratu, došlo vrijeme da se snimi jedan pošteni film o toj tematici. Za svoju filmsku ekipu imao je samo riječi hvale.

Nakon snimanja ovih scena slijede, kako je otkrio Višnjić za HRT, malo ležernije, ljubavne scene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrani film i televizijska serija ‘General’ priča je o životnome i ratnome putu hrvatskoga generala Ante Gotovine koji za Hrvatsku radioteleviziju snima produkcijska tvrtka Kiklop film.

Dosad je snimljeno pola predviđenog materijala za film.

Snimanja će trajati do 20. srpnja, a praizvedba filma i televizijske serije očekuje se sljedeće godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Goran's Instagram Story Pt 2

Posted by Goran Višnjić on 9. svibnja 2017

Snimanje se odvija na brojnim mjestima kao što su Knin, Livno, Šepurine, Zadar, Prkos, Kašić, Islam Grčki, Obrovac, Škabrnja, Sljeme, Lučko, Crna Mlaka, Imotski, Split, Pag, Pirovac, Turanj, Pakoštane, Peruča, Rijeka, Erdut, Dalj i Zagreb, a snimat će se i u Francuskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.