Laudato TV priključio se mreži Bernaysovih partnera

Foto: laudato.tv

Direktorica Laudato TV Ksenija Abramović i voditeljica Centra za razvoj karijera i suradnju s tržištem Maja Banovac Barić potpisali su sporazum kojim se Laudato TV priključio mreži Bernaysovih partnera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potpisivanjem novog partnerskog sporazuma, kako navodi Laudato TV, studentima su otvorena vrata u ukupno 70 institucija, tvrtki, organizacija, medija, agencija za odnose s javnošću i marketing, a zahvaljujući čemu Bernaysovci mogu stjecati vrijedna iskustva za svoj daljnji osobni i profesionalni razvoj.

Direktorica Laudato TV Ksenija Abramović izrazila je zadovoljstvo potpisivanjem sporazuma s Visokom školom za komunikacijski menadžment Edward Bernays te istaknula kako je posebno veseli što će Laudato TV biti uključen u provedbu nastavnoga programa Bernaysa kao što su obavljanje prakse Bernaysovaca na LTV-u. Bit će ostvareni i drugi oblici partnerstva koji će pomoći obrazovanje budućih komunikacijskih menadžera, istaknula je.

Laudato TV je hrvatska obiteljska televizija s kršćanskim vrijednostima. Emitira cjelodnevni program namijenjen svim dobnim skupinama, s naglaskom na važnost domaćih proizvoda, riječi i kulture.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Program joj pokriva aktualnosti iz života Crkve i svijeta, područja športa, kulinarstva, zdravstva, dječjeg i animiranog programa te književnosti, duhovne glazbe i proizvodnje vlastitih dokumentarnih filmova.

Dio je Grupe Laudato koja je osnivač istoimene galerije, internetskog portala laudato.hr i obiteljske televizije, a izrasla je iz udruge Ime dobrote.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.