Ljetno kino Tuškanac: Hitovi u prvom redu do mora filmova

Foto: fah

Ljetna pozornica Tuškanac nastavlja s radom i tijekom kolovoza, s ponudom probranih filmskih naslova novije produkcije iz redovite kino-distribucije, u novom programu “Prvi red do mora filmova”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tuškanačku šumu ‘posjetit’ će u srijedu proslavljene američke glumice starije generacije, Diane Keaton i Jane Fonda, u filmu “Klub zadovoljnih žena”, koji prati četiri prijateljice čiji se životi promijene nakon što u svom književnom klubu pročitaju knjigu “50 nijansi sive”.

Slijedi film “Tully” s Charlize Theron u ulozi mlade majke troje djece koja jedva preživljava iz dana u dan uz troje djece, od koje je jedno novorođenče. Od muža baš i nema koristi i svaki dan jedva dočeka večer, no život joj se mijenja kada joj brat odluči unajmiti noćnu dadilju – Tully.

U petak je na programu novi film istaknutog njemačkog redatelja Wima Wendersa “Do dna”, u čijem je središtu ljubavna priča znanstvenice, koja se bavi istraživanjem oceana i tajnog agenta. Par se slučajno upozna u hotelu u Normandiji, gdje se oboje pripremaju za životne misije, te se u kratko vrijeme koje su zajedno ludo zaljubljuju jedno u drugo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Subotnja večer rezervirana je za film “Mamma Mia: Here We Go Again”, drugi dio hita “Mamma Mia” iz 2008. s Meryl Streep, Pierceom Brosnanom, Amandom Seyfried i Colinom Firthom u glavnim ulogama. Sniman na Visu, film otkriva što se sve događalo trideset godina prije radnje prvog filma.

Projekcije počinju u 21,30 sati, a s obzirom da se odvijaju na otvorenom na njih su dobrodošli i ljubitelji filma sa svojim psima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.