Na prijedlog kardinala Vinka Puljića voditeljem ureda Zaklade Vrhbosanske nadbiskupije imenovan Antun Ivanković

Foto: zaklada-vbn

U ponedjeljak, 24. kolovoza 2020. u Sarajevu su se sastali članovi Upravnog odbora Zaklade Vrhbosanske nadbiskupije koji su održali svoju drugu redovitu sjednicu.

U ulozi predsjednika Upravnog odbora predsjedao je Vinko kardinal Puljić, a uz njega sjednici su prisustvovali: gosp. Josip Dabro, upravitelj zaklade, gosp. Antun Ivanković, koordinator za projekte Vrhbosanske nadbiskupije, gosp. Marinko Beljo, mons. Slađan Ćosić i preč. Vladimir Pranjić, članovi Upravnog odbora.

Uz rješavanje nekih tekućih pitanja u radu Zaklade kao i dogovor oko budućih planova, članovi Upravnog odbora su na zasjedanju na prijedlog Vinka kard. Puljića izabrali te imenovali gosp. Antuna Ivankovića voditeljem ureda Zaklade.

Zaklada Vrhbosanske nadbiskupije je neprofitna organizacija usmjerena na humanitarno i socijalno djelovanje. Osnovana je u veljači 2020. godine sa sjedištem u Vukovaru, a sa svrhom pružanja potpore u provođenju humanitarnih aktivnosti usmjerenih na dobrobit bolesnih, starih i nemoćnih osoba, djece predškolske dobi, učenika, studenata, mladih, fizičkih i pravnih osoba te pomaganje projekata u Republici Hrvatskoj i Vrhbosanskoj nadbiskupiji.

Dana 9. srpnja ove godine u Vukovaru je upriličeno potpisivanje 36 ugovora pristupanja članstvu Zaklade Vrhbosanske nadbiskupije čime je Zaklada dobila značajniji poticaj svojem radu.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr