Paul McCartney i Ringo Starr ponovno zajedno u studiju

Foto: fah

Nekadašnji članovi Beatlesa Paul McCartney i Ringo Starr nakon sedam godina ponovno udružuju snage na zajedničkom glazbenom projektu zbog čega su u nedjelju ušli u studio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

McCartney će na najnovijem Starrovu albumu svirati bas gitaru, što je medijima potvrdio glasnogovornik Ringa Starra.

Producent njegova zadnjeg abluma Bruce Sugar na Facebook stranici objavio je fotografiju s nekadašnjim Beatlesima u studiju, napisavši da je proveo “prekrasan dan”.

Glazbenicima će se u studiju pridružiti i gitarist grupe “Eagles” Joe Walsh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ je o prvoj suradnji dvojice slavnih glazbenika nakon 2010. kada je McCartney svirao bas gitaru na Starrovu albumu “Y Not”, točnije u pjesmi “Peace Dream” te pjevao u pjesmi “Walk With You”. Još nije objavljen naziv novog albuma.

“Hvala što si došao i odsvirao odličan bas. Volim te stari, mir i ljubav”, napisao je bivši bubnjar Beatlesa na Twitteru ispod fotografije s McCartneyem.

Od slavne četvorice danas su živi McCartney i Starr. John Lennon je ubijen 1980. u New Yorku, a George Harrison je umro od raka 2001.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.