Pogledajte kakav vas program očekuje na Laudato TV-u na Silvestrovo

Foto: Snimka zaslona

Obiteljska televizija s kršćanskim vrijednostima i vjerski televizijski kanal – Laudato televizija, počeo je emitirati program za Božić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gledatelji u Hrvatskoj LTV mogu pratiti na MAXtv-u, kanalu 503 i Iskon TV-u, a preko operatera program će biti emitiran i u BiH.

Što na Silvestrovo možete pogledati na Laudato televiziji

Iz programa Laudato Televizije izdvaja se izravan prijenos Mise Zahvalnice iz Vatikana u 16:59 sati, informativna emisija “Svijet očima Vatikana” u 19:46 te serija Don Matteo u 20:15.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Laudato TV program za 31.12.2015.

8:00 – Minute za tebe – Evanđelje dana

8:06 – Katolički kalendar – Sv. Silvestar

Tekst se nastavlja ispod oglasa

8:14 – Izdvojeno (R)

8:25 – Sveta Franciska Rimska – dokumentarni film o Svetoj Franciski Rimskoj

9:09 – Papa s nama – Opća audijencija – skraćeno (R)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

10:16 – Don Matteo – talijanska serija o svećeniku Don Matteu (R)

11:11 – Rim čuvar vjere – Rim kao središte kršćanskog svijeta – dokumentarni film

11:42 – Pravo na život od začeća – Laudatov dokumentarac o pravu nerođenih na život. Autorica filma je Ivana Nikolić. (R)

12:38 – Hrvatska priča u biblijskoj zemlji – Laudatov dokumentarni film o hodočašću u Svetoj Zemlji (R)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

13:17 – Minute za tebe – Evanđelje dana (R)

13:23 – Katolički kalendar – Sv. Silvestar (R)

13:27 – Izdvojeno (R)

13:32 – Sveta Franciska Rimska – dokumentarni film o Svetoj Franciski Rimskoj (R)

14:14 – Papa s nama – Opća audijencija – skraćeno (R)

15:15 – Don Matteo – talijanska serija o svećeniku Don Matteu (R)

16:21 – Rim čuvar vjere – Rim kao središte kršćanskog svijeta – dokumentarni film (R)

16:59 – Te deum – Prijenos Mise Zahvalnice iz Vatikana – izravan prijenos

18:29 – Minute za tebe – Evanđelje dana (R)

18:35 – Katolički kalendar – Sv. Silvestar (R)

18:42 – Tko je papa Franjo – Dokumentarni film o papi Franji

19:46 – Svijet očima Vatikana – informativna emisija

20:15 – Don Matteo – Don Matteo, svećenik je i detektiv, stručnjak za duše i zločine, u 7. se sezoni suočava s nova 24. misterija i zločina. U ovoj seriji, prepunoj različitih živopisnih likova, život se grada Gubbija ponekad čini odveć zamršenim i složenim.

21:44 – Duns Scot – talijanski igrani film – Priča o Dunsu Scotusu, franjevcu, teologu i filozofu iz 13. stoljeća koji se suprotstavio francuskom kralju kako bi obranio svoje ideale. Odbivši kraljev dekret protiv Pape, kralj ga je prognao. Na kraju, raspravljat će s dominikancima o Bezgrešnom začeću Djevice Marije. Ovo je priča o događajima koji su doveli do rasprave koju je Duns Scot dobio.

23:08 – Glazbeni spotovi

0:00 – Sretna Nova Godina – Odbrojavanje

0:03 – Božićne naranče – igrani film – U sirotištu u jednom američkom gradiću, Rose dočekuje Božić. Strogi ravnatelj sirotišta je hladan i okrutan čovjek koji je često kažnjava. Rose se prisjeća kako je blagdan nekoć dočekivala u toplom i ugodnom okruženju vlastitog doma. No Božić je vrijeme za čudesa. (R)

1:38 – Tiha noć – igrani film – 1818. godine Joseph Mohr postaje pomoćnim svećenikom u Oberndorfu, malenom austrijskom selu nedaleko Salzburga. On je mlad čovjek pun ideala. Njegova je želja približiti Crkvu običnom čovjeku, što ga dovodio u sukob s njegovim nadređenim, ocem Noestlerom. Kada Mohr organizira crkveni zbor u kojem pjevaju ljudi iz lokalne krčme na njemačkom jeziku umjesto na latinskom, otac Noestler mu zaprijeti disciplinskim mjerama. Na Badnjak Mohr treba odlučiti hoće li prihvatiti poraz i napustiti Oberndorf ili prihvatiti pravo značenje Svete Noći. (R)

3:13 – Priča o djetetu Isusu iz Praga – Dokumentarac o kipu djeteta Isusa u Pragu (R)

3:55 – Madrecitas – Dokumentarni film o hrvatskim misionarkama u Ekvadoru (R)

5:05 – Uzimam! R – savjeti za bolji brak – edukativno-zabavna emisija (R)

5:29 – Fra Berard – Dokumentarac o najstarijem franjevcu u Hrvatskoj (R)

6:32 – Duns Scot – talijanski igrani film – Priča o Dunsu Scotusu, franjevcu, teologu i filozofu iz 13. stoljeća koji se suprotstavio francuskom kralju kako bi obranio svoje ideale. Odbivši kraljev dekret protiv Pape, kralj ga je prognao. Na kraju, raspravljat će s dominikancima o Bezgrešnom začeću Djevice Marije. Ovo je priča o događajima koji su doveli do rasprave koju je Duns Scot dobio. (R)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.