Salezijanac koji je preživio otmicu ISIL-ovaca predstavlja knjigu 21. listopada na Jarunu

Foto: Salesiana

Knjiga Čudom živ: 557 dana u rukama ISIL-ovaca autora don Toma Uzhunnalila svjedočanstvo je maloga čovjeka koji je iskusio veliku Božju milost.

Priča koja donosi potpuno drugačiju stvarnost od naše uobičajene svakodnevice. Iskustvo koje će svakoga obogatiti vjerom u živoga Boga i zahvalnošću za darovani život. Predstavljanje knjige održat će se u ponedjeljak, 21. listopada u Zagrebu u crkvi Svete Mati Slobode na Jarunu. Voditelj programa je Marin Periš, a o knjizi će govoriti vlč. Odilon Singbo, urednica Nada Babić i autor – don Tom Uzhunnalil.

(FOTO) Indijski salezijanac i misionar don Uzhunnalil stigao u Hrvatsku na predstavljanje knjige ‘Čudom živ’

Nakon predstavljanja knjige, u 20 sati slijedi molitveni susret s braniteljima na koji ste također svi dobrodošli! Istaknimo da će don Tom propovijedati na svetoj misi na Knežiji u nedjelju, 20. listopada u 12 sati, te na Jarunu istoga dana u 19 sati, potom će u 20 sati imati susret s mladima na kojem će svjedočiti o tom čudesnom iskustvu.

Knjigu ćete moći kupiti po promotivnoj cijeni od 60kn, a već ju sada možete naručiti na Salesianinoj online trgovini www.salesiana.hr. Budući da se posjet poklapa s izvanrednim misijskim mjesecom i misijskom nedjeljom, Salezijanska provincija priredila je notes Spomeni se (i notes i naslov imaju „izvor“ u don Tomovoj knjizi), a prihod je namijenjen misionarima u Indiji.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr