SuperUho objavio raspored nastupa izvođača uz novi vizualni identitet

Zagreb, 29.6.2015 - Drugo izdanje SuperUho Festivala održat æe se od 3. do 5. kolovoza na velebnoj šibenskoj tvrðavi Sv. Mihovil i gradskoj plaži Banj, gdje æe nastupiti više od 20 izvoðaèa meðu kojima se kao 'glavna' festivalska imena istièu Einstürzende Neubauten, Flogging Molly, Sun Kil Moon i Of Montreal, a festival je objavio je i novi unikatni vizual koji su osmislili i izradili poznati akademski slikar Miron Miliæ i dizajner Andro Giunio. foto HINA/ SuperUho/ iš

Drugo izdanje SuperUho Festivala održat će se od 3. do 5. kolovoza na velebnoj šibenskoj tvrđavi Sv. Mihovil i gradskoj plaži Banj, gdje će nastupiti više od 20 izvođača među kojima se kao ‘glavna’ festivalska imena ističu Einstürzende Neubauten, Flogging Molly, Sun Kil Moon i Of Montreal, a festival je objavio je i novi unikatni vizual koji su osmislili i izradili poznati akademski slikar Miron Milić i dizajner Andro Giunio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zagreb, 29.6.2015 - Drugo izdanje SuperUho Festivala održat æe se od 3. do 5. kolovoza na velebnoj šibenskoj tvrðavi Sv. Mihovil i gradskoj plaži Banj, gdje æe nastupiti više od 20 izvoðaèa meðu kojima se kao 'glavna' festivalska imena istièu Einstürzende Neubauten, Flogging Molly, Sun Kil Moon i Of Montreal, a festival je objavio je i novi unikatni vizual koji su osmislili i izradili poznati akademski slikar Miron Miliæ i dizajner Andro Giunio.  foto HINA/ SuperUho/ iš

Motive na plakatu ilustrirao je Miron Milić inspiriran izborom izvođača i lokacijom festivala, dok je Andro Giunio osmislio tipografiju i Mironove crteže uobličio u jedinstven dizajn koji svakim detaljom vizualno dopunjuje glazbeni izbor ovogodišnjeg izdanja festivala.

Dodatnu dimenziju festivala činit će analogne svjetlosne projekcije LaLuz Visuals kolektiva iz Budimpešte. Bojanje svijetlom LaLuz Visulas kolektiva nastaje iz ručno rađenih nestandardnih dijaprojektora velikih snaga koji projiciraju crtane slideove tretirane kemijskim spojevima te izlaganjem različitim klimatskim uvjetima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ponedeljak, 3. kolovoza nastupit će Flogging Molly, King Khan & The Shrines, Analena, Vlasta Popić, Nikki Louder, The FogSellers, a u utorak, 4. kolovoza nastupit će Einstürzende Neubauten, Sun Kil Moon, Pridjevi, Ought i VVhile. Treći dan, u srijedu, 5. kolovoza nastupit će Of Montreal, Merchandise, Discliplin A Kitschme i Rosetta.

Festivalski kamp smješten neposredno pored plaže Banj uz more, a svega 10-ak minuta hoda do tvrđave Sv. Mihovil bit će otvoren za posjetioce od 2. kolovoza, priopćili su u ponedjeljak organizatori festivala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.