Tom Hanks i supruga na Instagramu čestitali pravoslavni Uskrs

Foto: Fah

Dvostruki oskarovac Tom Hanks i njegova supruga, glumica i pjevačica Rita Wilson čestitali su na Instagramu Uskrs svim vjernicima koji su ga proslavili po julijanskom kalendaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ispod obiteljske fotografije napisali su “Hristos voskrese, Tom Hanks i obitelj”.

View this post on Instagram

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Christos Anesti!!!!!!

A post shared by Rita Wilson (@ritawilson) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hanksova supruga Rita Wilson, s kojom je u braku od 1988. godine, po ocu je porijeklom iz Bugarske, a po majci je Grkinja. Zvijezda “Forest Gumpa” je zbog nje prešao na pravoslavnu vjeru.

Svake godine njihova obitelj, zajedno s prijateljima i ostalim članovima grčke zajednice iz Los Angelesa u domu Hanksovih proslavlja Uskrs.

Wilson je rođena u Kaliforniji. Prihvatila je majčinu vjeru, što često s ponosom ističe. Ranijih je godina sa suprugom Uskrs često proslavljala u Grčkoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Par ima dva sina, a ovih je dana objavila novu pjesmu, čime se njezin suprug pohvalio na Instagramu, poručivši i da je Rita dobila zvijezdu na Bulevaru slavnih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.