U Dubrovniku sutra počinje susret Hrvatske katoličke mladeži

Pod geslom “Na slobodu pozvani” sutra će u Dubrovniku početi dvodnevni susret Hrvatske katoličke mladeži, za koji je dolazak prijavilo više od 35 tisuća mladih iz cijele Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Središnje svečano koncelebrirano misno slavlje bit će sutra u 17 sati na prostoru dubrovačke luke Gruž, a predvodit će ga dubrovački biskup mons. Mate Uzinić u koncelebraciji sa apostolskim nuncijem u Hrvatskoj nadbiskupom Alessandrom D’Erricom te hrvatskim biskupima.

Zbog održavanja susreta Hrvatske katoličke mladeži u Dubrovniku će biti posebna regulacija prometa – bit će zabranjen promet za sva vozila od 6 do 22 sata, a gradska uprava kao i sve gradske institucije radit će 24 sata, najavio je dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić.

Susret Hrvatske katoličke mladeži održava se svake dvije godine u jednom od hrvatskih gradova, a prije Dubrovnika održan je u Splitu, Rijeci, Osijeku, Šibeniku, Puli, Varaždinu, Zadru i Sisku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.