Uključite se na ‘Vikend odlučivanja’ od 6. do 8. srpnja

Foto: Thinkstock

Imaš mnogo odluka za donijeti? Mnoštvo stvari koje ti leže na srcu, ali se ne možeš suočiti s njima? Donosimo ti moguće oruđe za dolazak do rješenja – ‘Vikend odlučivanja’.

Bez obzira razmišljao oko izbora svog životnog poziva, osobe tvog života, studija, nekog angažmana, veće promjene svog života… ovo je vikend za tebe!

Uzevši kao polaznu točku izbor koji želiš učiniti, možeš se osvrnuti na prošlost i prepoznati ono što si do sada proživio, imenovati uvjete pod kojima će tvoje odluke bile slobodne, potražiti što o tome kaže Evanđelje i što savjetuje kršćanska tradicija.

“Na koji način upisati moju odluku u dinamiku moje vlastite povijesti? Kako si pomoći molitvom i razlučivanjem iz škole sv. Ignacija Lojolskog? Kako razumjeti volju Božju? Što konkretno učiniti u mojoj bližoj budućnosti?”

Ova dva dana bit će ispunjena nagovorima, vremenom za osobno razmišljanje, trenucima razmjene iskustva, molitvom, odmorom, a sve kako bi, na tragu SKAC-ove misije, korak po korak mijenjali svijet. A da bi promijenio svijet treba pomoći pojedincu da promijeni sebe, otkrije vlastitu vrijednost, prepozna dostojanstvo koje mu je urođeno, pronađe smisao, upozna živoga Boga.

Mjesto održavanja: Hrvatski Leskovac, Leskovački brijeg 15, 10 251 Hrvatski Leskovac

Vrijeme održavanja: od 6. do 8. srpnja

Troškovi kuće (smještaj i hrana): 300 kn

Prijaviti se možeš na prijavnicu.
Više informacija o samom programu možete pitati voditelja patera Tvrtka Baruna na mail: tvrtko.barun@isusovci.hr.

Zato, ako želiš:
• Svijet u kojem svaki čovjek ima svoje mjesto i može biti autentičan;
• Svijet u kojem su mladi aktivni graditelji društva, a osobne kvalitete i talenti poprimaju smisao kada se koriste za opće dobro;
• Svijet u kojem je veći izazov stati pod zastavu »BITI«, nego »IMATI«;
• Svijet u kojem se kršćanske vrednote prepoznaju kao istinski potrebne za održivi razvoj suvremenog svijeta i gdje se vjera pretače u kulturu;
• Svijet u kojem se ne pomirujemo ničim manjim od punine života koju nudi sveobuhvatnost Isusa Krista; postani dio promjene kroz mijenjanje sebe i prijavi se na ovaj vikend odluke.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr